script_4

En motiu del 127è aniversari de l’atemptat del Liceu, des de l’Associació Palimpsest hem volgut reunir articles de la premsa de l’època (El Día, La Ilustración Ibèrica, El Siglo futuro, La Correspondencia, La Dinastía o La Campana de Gràcia) i part del relat judicial (a través del Butlletí oficial de la província).

Com sempre, creiem que les fonts primàries expliquen prou bé els fets i les presentem sense interpretacions afegides (cadascú ja les farà amb el seu bagatge). El nostre objectiu és provocar la curiositat per uns fets no tant llunyans, que caldria contextualitzar en una campanya d’atemptats anarquistes a la Barcelona de finals de segle i la repressió policial, en una cruenta espiral de acció-reacció.

script_4. PDF

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Deixa un comentari