Novel·les gràfiques

En mig de tantes dades històriques, també hem volgut jugar a la ficció. Qualsevol fet històric pot donar peu a una llegenda, i en algun moment del passat així ha estat. Els fets s’han convertit en mites, en llegendes, sempre de resultes d’alguna necessitat d’explicació, aquest és el fil que hem agafat.

Hem aplegat un grapat de fets històrics, alguna confidència i quatre idees esbojarrades i n’hem fet un còctel. La barreja resultant és aquesta trilogia del monestir de Ripoll. Una trilogia que combina fets històrics, mites i ficció i on el monestir n’és el protagonista per excel·lència.

En qualsevol moment pot néixer una llegenda.

Esperem que aquestes narracions siguin capaces d’atiar la vostra curiositat vers els fets, llocs o personatges que dins les narracions són ben reals.

1.- Monturiol o l’amagatall romànic PDF

 

 

2.- L’enigma de la portalada PDF

3.- Els Jordis desapareguts. PDF

Trilogia Complerta. PDF

Nau fràgil, és una novel·la gràfica concebuda en temps del confinament, és un homenatge, una hibridació entre les narracions de pirates i nàufrags – L’illa del tresor de Robert Louis Stevenson, o el Robinson Crusoe de Daniel Defoe – i narracions apocalíptiques de fi del món – Sóc llegenda de Richard Matheson, o Mecanoscrit de segon origen de Manuel de Pedrolo.

Un divertiment en temps negres però també un avís que potser no hi ha segones oportunitats.

Nau fràgil. PDF

 

La relíquia PDF

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest